Jentekamp 27.08.12. AHIL – Hyllestad. 9 – 3.

Nok ein velfortjent siger til jentene da vi slo Hyllestad 9 – 3. Denne kampen manglet vi Miriam i forsvaret, men jentene løyste det på ein fin måte. Etter kampen på Søndag fekk jentene ei oppgave, og det var å gå ut på bana å ha det moro å spille fotball uten å tenke på resultatet. Dette gjorde dei på ein fantastisk måte, dei rulla opp angrep etter angrep med til tider kjempe flott spill, so resultatet kunne like gjerne vært det doble… Til pause leda vi 2 – 0, deretter scora vi tre til, før vi vart litt ukonsentret  sleppte Hyllestad inn i kampen igjen med tre raske scoringar. Da tok jentene tak igjen å scora fire kjappe mål å punkterte kampen heilt. Vil gjerne berømme heile laget denne kampen der vi heilt fra forsvaret turde spille ball å halde den i laget. Vil og nytte sjansen å takke foreldra til denne gjengen som stiller opp å kjøyre jentene heilt fra Eid, Sandane,Florø og Førde, uten denne fantastiske innsatsen hadde det blitt vanskelig å gjennomføre desse kampane. Målscorarar: Eline 4, Sandra 3, Emilie 2.

Neste kamp er Mandag 03.09.12 heime mot Gaular kl 1900.

Share

Jentekamp 26.08.12. Jølster – AHIL. 5-8.

Idag møtte vi eit godt Jølster lag, som virkelig gjorde at vi måtte slite for seiern. Kampen starta jevnt, men Jølster scora tre ganger før vi fekk ei redusering ved Bendikte. Bendikte kom inn etter ca ti minutter, og tok virkelig tak i kampen og jobba Jølster ut av stil. Etter dette vakna resten av laget og tok meir tak i kampen, slik at til pause leda Jølster med 3 – 2. I andre omgang forsatte begge laga å spele jevnt, der laga fulgte kverandre tett. Jentene hadde ein tung dag på jobben idag, men seieren smakte svært godt etter ein so jevn kamp. Utover andre omgang fekk vi uttelling på fleire av sjansane, slik at sluttresultatet vart 5 – 8 til oss.  Eline scora to fine mål på frispark, og eit på straffe idag.Marita sto ein bra kamp og hadde ei fantastisk redning  da Jølster fekk ei straffe. Bendikte var klart vår beste spiller idag, der ho kjempa som ein helt, og klarte å dra resten av laget med seg.

Målscorarar idag: Eline 4, Bendikte 1, Emilie 1, Sandra1 og Miriam 1.

Mandag 27.08.12 spelarar vi heimekamp mot Hyllestad kl 1900.

Share

Nye spelarar

Det har i haust kome eit par nye spelarar til klubben. Tor Einar Erikstad har meldt overgang etter å ha flytta heim frå Bergen denne sommaren. Tor Einar har vore og er nok framleis primus motor for Krabbetor som spelar i 4. divisjon i Hordaland. Han fekk med seg ein omgong mot Anga, men måtte stå over heimekampen mot Kaupanger grunna gule kort. Fortsett å lese Nye spelarar

Share

A-laget spelar kamp søndag 26. august kl. 16.15

A-laget spelar i dag kamp mot Hyllestad/Dale 2 på Askvoll kunstgrasbane med kampstart kl. 16.15. I vår vart det 3-2 siger til AHIL. Vi håpar at vi også denne gongen kan dra det i vår favør.

Alle er velkomen til kamp!

 

Share

Jentekamp 17.08.12. Tambar – AHIL, 2 -9.

Da var Haustsesongen igang igjen, den starta med ein fin velfortjent siger til jentene. Dei spelte til tider svært fin fotball med mange flotte angrep som rulla opp på sidene. Det viste tydelig at jentene har trena svært godt i heile sommer,og ikkje har hatt nokon pause. Vi vil nok få nokre problemer utover Hausten med tanke på at vi blir knapt med spiller, da samtlige er flytta og begynner på videregående skule. Men jentene er innstilt på at dette skal vi klare, og vi håper å få til ein del helgekamper fremover. I andre omgang fekk vi forsterkning til laget da  Linda tok turen til Naustdal med Benedikte, som nett hadde spelt småjente kamp i Askvoll. Bendikte var som vanleg eit positivt tilskudd til laget, og etter dette hadde vi full kontroll. Målscorarar. Sandra 4, Emilie 2, Eline 2, og Marie 1. Neste kamp blir borte mot Jølster Søndag 26.08.12.

 

Share