Jentekamp 17.08.12. Tambar – AHIL, 2 -9.

Da var Haustsesongen igang igjen, den starta med ein fin velfortjent siger til jentene. Dei spelte til tider svært fin fotball med mange flotte angrep som rulla opp på sidene. Det viste tydelig at jentene har trena svært godt i heile sommer,og ikkje har hatt nokon pause. Vi vil nok få nokre problemer utover Hausten med tanke på at vi blir knapt med spiller, da samtlige er flytta og begynner på videregående skule. Men jentene er innstilt på at dette skal vi klare, og vi håper å få til ein del helgekamper fremover. I andre omgang fekk vi forsterkning til laget da  Linda tok turen til Naustdal med Benedikte, som nett hadde spelt småjente kamp i Askvoll. Bendikte var som vanleg eit positivt tilskudd til laget, og etter dette hadde vi full kontroll. Målscorarar. Sandra 4, Emilie 2, Eline 2, og Marie 1. Neste kamp blir borte mot Jølster Søndag 26.08.12.

 

Share